У тернопільському музеї завтра відкриють філателістичну виставку, присвячену шевченківським дням

Опубліковано в Новини 04.03.2021

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини разом із Тернопільським товариством АсФУ 5 березня 2021 р. о 12 год. запрошують відвідати тимчасову філателістичну виставку, присвячену шевченківським дням “Поборов ти першу силу, побори ж і другу, ще лютішу!”.

Демонструватимуться марки, конверти, поштові відправлення та листівки, видані у різний час, які тематично пов’язані з діяльністю українського Національного Героя, видатного поета та художника зі світовим ім’ям Тараса Григоровича Шевченка, повідомляють на фейсбук-сторінці музею.

Захід відбудеться у адміністративній будівлі установи “Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини” – м. Тернопіль, вул. Медова, 5.

– У зв’язку з карантинними заходами кількість відвідувачів обмежена, тому просимо попередньо зголосити свою участь у відкритті виставки. Заявки приймаються до 10 год. 5 березня 2021 р., – йдеться у повідомленні.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.