На Тернопільщині через аварійність будинку культури скасували концерт популярного гурту (відео)

Опубліковано в Новини 03.03.2021

У смт Заводське на Чортківщині скасували концерт відомого гурту «Антитіла».

Про це повідомили на офіційній фейсбук-сторінці виконавців.

– Друзі, на жаль, вимушені відмінити наш виступ через аварійний стан будинку культури. Коли ми приїхали на площадку, виявили, що зі стелі будівлі, прямо на сцену та обладнання тече вода. Площа протіканння - десятки квадратних метрів, підлога сцени волога, утворилися калюжі. Великий ризик ураження людей електричним струмом високої напруги. Покрівля будинку культури вже багато років в аварійному стані, але громада міста, керівник будинку культури, знаючи про аварійний стан даху, прогнившу сцену не повідомив нас про це і надав дозвіл на проведення концерту.  Попри вмовляння не відміняти концерт, ми не можемо ризикувати життям людей. Надіємось на повернення у Заводське (Чортків) після ремонту будинку культури.

Нашим прихильникам:

Всі квитки будуть дійсними на наш концерт на стадіоні в Тернополі або ж, якщо ви їх хочете повернути, то можете зробити це в місцях або сервісах придбання.

Ми могли б промовчати і просто провести концерт, але задля розвитку культурної сфери в Україні виносимо цю тему на загал і надією на позитивні зміни!

Обов‘язково приїдемо сюди, коли буде сухо і тепло! йдеться у повідомленні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.