Підприємство Петра Гадза «Бучачагрохлібпром» допомагає місцевій лікарні у Бучачі власною продукцією

Опубліковано в Новини 19.10.2016

Крупами, борошном, цукром та олією нещодавно забезпечили Бучацьку центральну районну комунальну лікарню працівники ТзОВ «Бучачарохлібпром».

Загальний об’єм передачі склав понад тисячу кілограмів.

- Така благодійна акція є вкрай важливою та допоможе покращити умови перебування пацієнтів в закладі, оскільки забезпечить їх найнеобхіднішими продуктами харчування. Взагалі наша компанія піклується про мешканців району, тому ми намагаємось якомога частіше проводити подібні передачі, - зазначає комерційний директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Откидач.

 

За словами Івана Васильовича, такі акції здійснюються регулярно і тривають вже декілька років поспіль. Щонайменше двічі на рік центральна районна комунальна лікарня в Бучачі отримує продовольчу допомогу від місцевого аграрного

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.