У Тернополі за місяць евакуювали сотню транспортних засобів, водії яких порушили правила паркування

Опубліковано в Новини 03.03.2021

На вулицях Тернополя продовжують працювати інспектори з паркування управління муніципальної інспекції, які притягують до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.  

Від початку лютого інспекторами винесено 442 адміністративні постанови за порушення ст.122 КУпАП. Одночасно, ті транспортні засоби, які суттєво перешкоджали проїзду автомобілів або проходу пішоходів, евакуйовано та переміщено на штрафмайданчик. Так, впродовж лютого інспекторами евакуйовано і переміщено на штрафмайданчик 100 таких транспортних засобів. Найбільше правопорушень інспектори виявляють у центральній частині міста.

Про факти порушень водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів тернополяни можуть повідомляти в управління муніципальної інспекції за тел.: +38 (067) 447 31 86 та +38 (073) 015 1481 (Viber).

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.