На Тернопільщині чоловіка покусав собака (фото)

Опубліковано в Новини 02.03.2021

У Чорткові чоловіка вкусив безпритульний собака.

Про це він розповів у спільноті «Підслухано у Чорткові».

– Що робити з бродячими псами? Добре, що на мене вискочив. А якби на дитину?! – додає автор допису.

У обговоренні користувачі розділилися на два табори: одні стали на захист тварини, інші – чортківчанина.

–  Якісь дивні рани на руках! Нема симетрії укусів від собачих зубів. На ладоні мали б бути такі ж укуси, як і на протилежній стороні. Плюс не має виражених слідів від кликів та передніх дрібних зубчиків собачок. Чи не чергова провакація людини, яка неодноразово підбурює суспільство проти безпритульних тваринок, які стали безпритульними саме завдяки недолугим людям? –  пише  Назар Бараболя.

А коли пси нападають і завдають смертельних ран діткам, це тоже погана енергетика, аура і т.д.?? Не варто так зверхньо ставитися до людей, ніхто не знає, що принесе завтрашній день.... – коментує ситуацію Tania Tanichka. – П. С. Собак дуже люблю, але... Часом самій страшно перейти де їх цілими стаями бігає.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.