У Тернополі невідомі «приватизували» паркомісце (фотофакт)

Опубліковано в Новини 02.03.2021

У Тернополі невідомі поставили на паркомісце ящик, аби ніхто не зміг залишити там свою автівку.

Про це у спільноті Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі) повідомила Katya Krupka-Berehovа.

– А так, виявляється, можна приватизовувати паркомісце. Ящиками, колесами і табличками з назвою "Не паркувати". В кого ще є такі розумні на парковках у дворі будинку? – написала Katya Krupka-Berehovа.

У коментарях користувачі зазначають, що такі випадки – непоодинокі.

– Колись, не дуже давно, я на Тарнавського в клініці зуби робив. (там, де магаз на зупинці). Не було так дуже де припаркуватись і я заїхав у двір того будинку, де клініка. Двір невеликий,було пару машин.Я зупинився так,щоб не заважати виїхати тим машинам.(якщо щось). Не встиг зачинити дверцяти,підходить якийсь малий,віку початкової школи і каже: «Це наше місце», прокоментував Anatoliy Stukov.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.