Тернополянам готують чергову порцію «зелених новинок»

Опубліковано в Новини 18.10.2016

Весною можемо спостерігати різнобарв’я нетрадиційних для нас насаджень.

20 жовтня 2016 року о 12.30 год. у парку та сквері ім. Т.Шевченка відбудеться акція озеленення Тернополя, в рамках Концепції комплексного озеленення міста, під гаслом «Висади екзоту». Загалом у цей день у місті заплановано висадити 64 екзотичних дерева, повідомляє прес-служба ТМР.

У сквері ім. Т.Шевченка буде висаджено 13 кленів червонолистих виду «Крімсон Кінг» та три саджанці дерев породи катальпа бігнонієвидна. Наразі у сквері зростають породи дерев із розмаїтою кольоровою гамою зелених відтінків, а висадження кленів значно підсилить існуючий зелений покрив бордовими та червоними барвами.

У парку ім. Т.Шевченка будуть зростати 11 червонолистих кленів «Крімсон Кінг» та 37 саджанців дерев породи катальпа бігнонієвидна. Рішення щодо видового складу посадкового матеріалу прийнято для підсилення попередньої акції, що проходила під гаслом «Герої не вмирають», в рамках якої у 2015р. на зеленій зоні біля хреста висаджено тюльпанові дерева.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.