Підрядник, який завищив обсяг робіт при ремонті школи на Тернопільщині, сплатить 17 000 штрафу

Опубліковано в Новини 24.02.2021

Чортківською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у суді стосовно учасника товариства з обмеженою відповідальністю у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190, ч. 1, 4 ст. 358 КК України.

Вироком Чортківського районного суду обвинуваченого у інкримінованих злочинах визнано винним та призначено йому покарання у виді 17 000 грн штрафу.
Прокурором доведено у суді, що при виконанні робіт по реконструкції даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області учасник товариства з обмеженою відповідальністю достовірно знаючи, що будівельні роботи в повному обсязі не виконані, склав акти приймання виконаних будівельних робіт форми КБ-2в за 2017 рік, в які вніс завідомо неправдиві відомості із завищеними обсягами виконаних робіт на суму 100 тис. гривень.
Збитки відшкодовані ще під час досудового розслідування.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.