Ні собаки, ані грошей: тернополянка потрапила "на гачок" аферистів

Опубліковано в Новини 24.02.2021
Така прикра історія трапилася з 25-річною тернополянкою. Вона вирішила через мережу придбати собаку породи бігль. Знайшла оголошення, зателефонувала продавцю, однак замість добросовісного собаковода, натрапила на шахрая.
 
Той уміло розповів, чому варто придати цуценя саме в нього, мовляв батьки чемпіони, тварина має гарний родовід і відповідає всім стандартам породи. Цінив недешево, але запевнив, що  разом з собакою надішле відповідну документацію та ветпаспорт. Чоловік хотів передоплату і пообіцяв вже наступного дня  відправити собаку новій господарці потягом.  Однак, його номер вранці наступного дня перестав відповідати. Жінка втратила понад 6 тисяч гривень та так і не отримала чотирилапого друга.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.