На Тернопільщині під колесами вагона потяга загинув чоловік

Опубліковано в Новини 23.02.2021
Нещасний випадок з летальним наслідком зареєстрували правоохоронці відділення поліції №3 Гусятина. Їм 19 лютого на лінію "102" надійшло повідомлення про смерть сорокачотирирічного чоловіка на залізничній колії на  території одного із приватних підприємств.
 
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, загиблий - колишній працівник даного підприємства. Він через запасний вхід зайшов на підприємство. Саме в цей час там стояв локомотив з вантажними вагонами.
 
В той момент, як локомотив рушив з місця, потерпілий спробував пробігти між вагонами. Проте зробити це чоловікові не вдалося. Навіть попри те, що швидкість була низькою, 2-3 кілометри за годину, він потрапив під колеса вагона і загинув.
 
Його тіло виявив працівник підприємства після того, як локомотив від'їхав з місця аварії. Триває слідство. 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.