Прихопив навіть сімейні фото: на Тернопільщині зловмисник "обчистив" приватний будинок

Опубліковано в Новини 22.02.2021
До співробітників відділення поліції №1 у місті Тернополі звернувся житель обласного центру із заявою про крадіжку.
Злочин стався у його приватному будинку, розташованому у селі Буцнів.  Зі слів потерпілого, невідомий крадій привласнив понад двадцять одиниць побутової техніки та електроінструментів, металеві труби, арматуру, прихопив мангал, тачку, навіть сімейні фото, що стояли в рамках.
 
Під час огляду місця події поліцейські з’ясували, що крадій встиг погосподарювати не лише в самому будинку, куди проник через вікно, а й шляхом пошкодження замків заліз і до підсобного приміщення.  
 
-У ході оперативних заходів нам вдалося встановити особу зловмисника, - розповів начальник відділення поліції Сергій Гаврилюк. - Причетним до крадіжки виявися місцевий житель, 1983 року народження. Чоловік раніше проблем із законом не мав.
 
У лиходія поліцейські вилучили частину речових доказів. Серед іншого – викрадені фотографії. Решту майна йому вдалося збути на ринку невідомим особам.
 
Зловмисникові інкримінують частину 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває розслідування.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.