У Тернополі затримали злодія-рецидивіста

Опубліковано в Новини 20.02.2021
Неодноразово судимий за майнові злочини 47-річний житель Великої Березовиці, щойно повертався з місць позбавлення волі – брався за злодійське ремесло.
 
У лютому цього року зловмисник вже тричі потрапляв у поле зору правоохоронців. На початку місяця йому оголосили підозру за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка з проникненням. Лиходій виніс з торгового закладу 33 тисячі гривень.
 
Цілодобовий домашній арешт, винесений йому тоді судом як запобіжний захід, не зупинив 47-річного рецидивіста від чергових кримінальних проступків. Через декілька днів він встиг накриміналити в одному з торгово-розважальних центрів - із супермаркету виніс товару на сім тисяч гривень. А взяли лиходія на гарячому охоронці іншого торгового закладу за те, що намагався викрасти дві пляшки елітного алкоголю. Поліцейські затримали крадія відповідно до статті 208 КПК та помістили в ізолятор тимчасового тримання.
 
Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 185 ККУ. Також поліцейські клопотатимуть про взяття підозрюваного під варту.
 
Триває досудове розслідування.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
  

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.