На Тернопільщині шукають невідомого, який збив собаку

Опубліковано в Новини 17.02.2021

Вчора у Великих Гаях невідомий збив таксу, яка вибігла на дорогу.

Про це очевидці розповіли у спільноті «Великогаївська об'єднана територіальна громада».

Незадовго після цього тварина померла.

– Вчора між 17:00 і 18:00 годиною стала свідком вкрай сумної ситуації. Йдучи вулицею Стуса, близько повороту на Шевченка, я побачила натовп людей. Подумала, що для зборів на вулиці не зовсім зручний час, бо надворі дуже холодно, я підійшла ближче. Після чого побачила маленьку таксу, котра лежала ледь жива і не могла підвестись на лапи, – розповідає Оля Биндас. – Судячи з цього в такси був переламаний хребет і внутрішній крововилив. Ми з небайдужими односельчанами віднесли її додому до одного з тих очевидців і намагались її зігріти, дзвонячи по ветеринарних клініках, шоб терміново її завести і надати їй допомогу. Впродовж 10 ти хвилин, в такси з рота пішла кров і почались судоми. Вона померла.

Тернополянка зазначає, що господаря собаки знайшли, проте, хто збив собаку  – невідомо. Нараз небайдужі розшукують водія. Очевидців просять ділитися інформацією.

фото з мережі інтернет

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.