З Тернополя продовжують передавати допомогу для бійців

Опубліковано в Новини 17.10.2016

Вже вкотре за останні місяці ми відвантажуємо через наших друзів з підрозділу цивільно-військового співробітництва (СІМІС) волонтерську допомогу. Завантаження відбулось у ці вихідні після Покрови.

На цей раз хлопці поділяться з бійцями бойових підрозділів у Мар'їнці та в Авдіївці на "промці", а ще у Водяному. Координатор ГО "Схід та Захід єдині" Василь Конько разом з Олегом Тимошенко та Віталієм Заверухою завантажили повніський "бус" що поїде на передову. Василь Рогоза ("дядя Вася") що прибув до Тернополя з черговим відрядженням на зворотньому шляху як завжди їде до нас на завантаження.

Що сказати - отак малими відправками на Мар'їнку і у інші місця ми вже "відтарабанили" на передову добру "фуру", причому не витративши жодної копійки волонтерських коштів за паливо для довезення, армійські машини везуть на фронт все це з "оказією" на зворотньому шляху з відряджень у тил. А скільки ми здійснили відправок через поштові перевезення "Міст-Експрес", от де успішна логістика, так тільки Василь Конько може втнути. Ми дуже дякуємо благодійникам та волонтерам групи за турботи про бійців.

Отож велика подяка: Івану Чайківському (ПАП «Агропродсервіс») за тушковане м'ясо, Віталію Мариновському (ТОВ «ВВС-Буд» ) за тактичне взуття (берці), Петру Гадзу ( «Бучачагрохлібпром») за яблука, Марії Шестопалко нашій активістці з помічницями газдинями з ГО "Матері в молитві" за салати та домашні закрутки. Овочі (капуста, цибуля, картопля і ін.тощо) нам надали підприємці Тернопільського ринку, хлопці низько кланяємось вам. Копчену рибу, та інші смаколики - сім'я наших активістів волонтерів ГО "Схід та Захід єдині" Миколи та Галини Дерецьких. Слава українським патріотам ! Слава Україні!!!

 

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

 

 

(фото Василя Конько)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.