На Тернопільщині майже десяток пожеж: обгоріла людина

Опубліковано в Новини 17.10.2016

Вісім пожеж задокументували на Тернопільщині впродовж вихідних.

Про них звітує прес-служба Управління ДСНСУ області.

15 жовтня

13:45. В м. Тернопіль на вул. Ломоносова, 42, горіла господарська будівлі. Внаслідок пожежі знищено покрівлю будівлі на площі 100 м.кв, пошкоджено перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами частини спеціальної пожежної техніки, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 3 будівлі, матеріальних цінностей орієнтовно на суму 500 тис. грн.

21:22. В м. Збараж на вул. Січових Стрільців, 22 виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі близько 50 м.кв,  пошкоджено перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі та матеріальні цінності.

16 жовтня

00:14. В с. Лозова Тернопільського району, на території дачного кооперативу «Сонячний», виникла пожежа дачного житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 40 м.кв, пошкоджено перекриття будівлі, господарський інвентар та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими караулами 1-ї та 3-ї -ї державних пожежно-рятувальних частин Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі.

07:47. В селищі Мельниця-Подільська Борщівського району на вул. Худиківській, 7 виникла пожежа на горищі житлової будівлі. Внаслідок пожежі знищено  перекриття та покриття будівлі на площі орієнтовно 2 м. кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Мельниця-Подільська, під час гасіння врятовано будівлю.

09:17. В м. Тернопіль на території садівничого товариства «Ювілейне» виникла пожежа дачної будівлі. Пожежу ліквідовано черговим  караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано будівлю. Внаслідок пожежі пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

17:29. В м. Бучач на вул. Генерала Шухевича, 55 на території меблевого цеху виникла пожежа  в сторожовому приміщені. Пожежу ліквідовано черговим  караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано будівлю.

18:06. В смт. Гусятин на вул. Санаторній, 12 виникла пожежа на другому поверсі в приміщені недіючого санаторію «Медобори». Пожежу на площі 27 м.кв ліквідовано черговим  караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано будівлю.

17 жовтня

00:56. в с. Підлісся Бучацького району виникла  пожежа  в житловому будинку. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, пошкоджено приміщення кухні, санвузла та речі домашнього вжитку. Пожежу на площі 75 м.кв ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі. На місці події виявлено тіло власника будівлі, громадянина 1974 року народження. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.