Підопічні «Доброго самарянина» з Вищнівця привезли золоті та срібні кубки від Влада Ями (фото)

Опубліковано в Новини 16.10.2016
У Чернівцях відбувся І тур ІІІ Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «Art Dance – 2017».

Вишнівеччину представляв зразковий танцювальний колектив «Орхідея». Понад 1500 дітей у різних вікових категоріях та номінаціях  змагалися у боротьбі за головні нагороди  чемпіонату «Золоті Кубки».

«Орхідея»  представляла  5 танців у різних номінаціях – «Гуцулята» (наймолодші учасники колективу) та «Дикі танці», «Дубки», «Ніч, яка місячна» та «Український привітальний» (старша група). Два перші танці вибороли золоті кубки і дали шанс змагатися за головний приз конкурсу – 100 тисяч гривень  – у фіналі в Києві, який відбудеться 13 травня. Три інші танці вибороли срібні кубки, окрім цього приємним бонусом стала нагорода за найкращий сценічний образ, який отримала Стечишин Іванка. Усі нагороди вручав голова суддівської колегії Влад Яма разом із іншими зірковими суддями (учасники телевізійного талант-шоу «Танцюють всі»).

Для «орхідейців» танцювати – це хобі, тому вони виражають подяку батькам, які всіляко допомагають їм розвиватися, керівникові Пілярчук Оксані Вікторівні за її працю, творцю яскравих сценічних образів Стечишин Ірині .

Особливу подяку висловлює танцювальний колектив ПАП «Добрий самарянин» за матеріальну допомогу, і особисто його керівнику Володимирові Кравцю. Саме завдяки цьому меценатові «Орхідея» може радувати глядачів яскравими костюмами зі сцени Вишнівецького БК, представляти Україну на міжнародній арені танцю, брати участь в конкурсах та розповідати про Вишнівець всій Україні.

- Ми дуже раді, що наша постійна допомога колективу «Орхідея» дозволяє дітям не просто розвиватися, гарно і корисно проводити вільний час, але й виборювати такі почесні нагороди та дійсно славити ім’я своєї малої Батьківщини. ПАП «Добрий самарянин» і надалі буде підтримувати танцюристів, роблячи свій вклад у виховання нового покоління українців, - говорить директор підприємства Володимир Кравець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.