Тернополянам розповіли чого очікувати від погоди завтра

Опубліковано в Новини 08.02.2021

Відома синоптикиня Наталка Діденко розповіла чого варто чекати від погоди в Україні завтра.

Про це експертка повідомила на власній сторінці у мережі.

– Завтра, 9-го лютого, циклон з атмосферними фронтами все ще впливатиме на нашу погоду. Тому найближчої ночі опади ще охоплять більшість областей України.  А завтра вдень їхня найбільша ймовірність - на Сході, у північно-східних областях та на Дніпропетровщині, – пише Наталка Діденко. – Фаза опадів - вкрай примхлива. Опади шарами розподілятимуться із півночі та південь - сніг, потім мокрий сніг, потім льодяний дощ та дощ. Залежно від градусів. Хто в горах - дуже обережно, лавинна небезпека!

Температура повітря завтра коливатиметься, зазначає синоптикиня.

– Вночі ще до нормальних морозів, -6-13 градусів, а ось вдень 8-го лютого очікується: у північних областях України -5-9 градусів, найхолодніше; у західних областях -1-4, на Волині та Рівненщині до -7 градусів, у Чернівецькій області близько нуля, на Закарпатті до +5 градусів; у центральних областях +1+4 градуси, Полтавщині до -2 градусів; у східних областях на Луганщині та Донеччині +3+6 градусів, у Харківській області близько нуля; у південній частині +5+10, в Криму до +13+15 градусів! Вітер в Україні віятиме зі сходу. буде рвучким, некомфортним, – пише Наталка Діденко.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.