Тернопільські прокурори дістали таки по заслузі

Опубліковано в Новини 13.10.2016

Вони так і не змогли поновитися на посади.

Наказ Генерального прокурора України Юрія Луценка щодо звільнення 4 працівників органів прокуратури Тернопільської області - небезпідставний, зазначає прес-служба прокуратури Тернопільської області. Це підтвердив Тернопільський окружний адміністративний суд, відхиливши позовні вимоги колишнього заступника прокурора Тернопільської області, керівника Тернопільської місцевої прокуратури, його першого заступника та прокурора цієї прокуратури щодо скасування наказу Генпрокурора від 15 липня 2016 р про їх звільнення і поновлення на посадах.

Нагадаємо, щодо чотирьох працівників прокуратури Тернопільщини, яких підозрюють у корупції, НАБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.