Одна із тернопільських лікарень отримала від благодійників 20 функціональних ліжок

Опубліковано в Новини 27.01.2021

20 функціональних ліжок днями отримала Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня від Благодійного фонду «Світло реформації». Такі функціональні європейські ліжка призначені для правильного і зручного процесу лікування та реабілітації маленьких пацієнтів, і є надзвичайно необхідними для лікарні.

За ініціативи міського голови Сергія Надала на базі педіатричного відділення №1 Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні у цьому році планується відкриття нового хірургічного відділення, де і будуть використані дані ліжка. Пацієнти тут проходитимуть лікування безоплатно за кошти Національної служби здоров’я України. 

Зазначимо, БФ «Світло реформації» уже на вперше допомагає з придбанням необхідного медичного обладнання для міських лікувальних закладів. Окрім того, благодійники надають гуманітарну допомогу малозабезпеченим верствам населення, церквам, навчальним і соціальним закладам.

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.