Тернополянам розповіли, чого очікувати від погоди завтра

Опубліковано в Новини 26.01.2021

Відома синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у Тернополі та в Україні завтра.

Про це вона розповіла на власній сторінці у мережі.

За словами експертки, до України знову йде циклон.

— Один циклон нас залишає, наступний готується прийти в гості. На фото з супутника видно яскраву південну хмарність в районі Егейського моря, поблизу Греції, Болгарії. Це він - циклон, який завтра прийде із снігопадами та дощами в Україну. Опади сильні будуть, проте не скрізь, — каже Наталка Діденко. — Найбільше дістанеться центральній частині України, на південному заході буде складна погода. Потягнеться крило циклону через Полтавщину до Сумщини. А надвечір 27-го січня та вночі 28-го січня циклон, викручуючись проти годинникової стрілки (як зазвичай), підпорядкує собі ще й практично всі північні області.

На Заході країни слід чекати невеликих опадів, пише синоптикиня.

— Місцями невеликі опади чи просто хмарно  —це буде в західних областях та на південному сході. На решті території України — складна вітряна погода із снігопадами чи дощами, залежно від температури повітря.  Температура повітря в середу скосить очі на всі боки, — зазначає Наталка Діденко. — На Заході вдень очікується -1-3 градуси. На Сході +3+7 градусів. На Півдні: на Одещині та Миколаївщині близько нуля, на Херсонщині, Запоріжжі +4+9 градусів, в Криму до +10 градусів.На Півночі від 1 морозу до 1 тепла.У Центрі близько нуля, проте в Дніпрі з районами ще до +4+6 градусів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.