Під Тернополем жінці переїхав потяг обидві ноги

Опубліковано в Новини 13.10.2016

Зараз потерпіла у лікарні у вкрай важкому стані.

Про це зазначили в ГУНП області.

Сьогодні о восьмій годині ранку під колеса потяга в селі Великий Глибочок Тернопільського району потрапила 30-річна жінка-військовослужбовець. Жінці ампутувало обидві нижні кінцівки.

Аби не обходити колію, жителі села Великий Глибочок, облаштували собі перехід по залізничному полотні. Стежка веде якраз попри ворота підприємства, що займається механізацією колійних робіт, тому, коли звідти виїжджає потяг, водій побачити людину не може.

30-річна жінка сьогоднішнього ранку поспішала на зупинку громадського транспорту. Переходячи залізничне полотно, нещасна чи то не почула звуку потяга, що наближається, чи забарилася на переході, але не встигла уникнути фатального зіткнення з локомотивом.

Слідчо-оперативна група наразі працює на місці трагедії. Потерпілу, у котрої, за попередніми даними, ампутувало обидві нижні кінцівки, доправили до медичного закладу. За її життя борються медики.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.