На Тернопільщині автомобіль "врізався" у бетонний блок

Опубліковано в Новини 26.01.2021
В бетонну перешкоду на Тернопільщині 23 січня врізався водій автомобіля Subaru Outback. В результаті удару до лікарні потрапив і кермувальник, і його пасажир.
 
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, двадцятидев'ятирічний водій сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння. Бетонний блок лежав на узбіччі дороги в селі Біще Бережанської територіальної громади.
 
Кермувальника зі струсом, закритою черепно-мозковою травмою, з множинними травмами тулуба та ніг госпіталізували до реанімаційного відділення.
 
Дев'ятнадцятирічний пасажир звернувся за меддопомогою також. У нього забої та перелом кістки руки. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
 
Ще одна автопригода трапилася неподалік села Байківці. Там, 23 січня близько 15:50 не розминулися два автомобілі.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій ВАЗ 2107 не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню ситуацію, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в Skoda Rapid.
 
До лікарні звернувся водій та двоє пасажирів з ВАЗу. Госпіталізували до медзакладу і двох пасажирів з іншого транспортного засобу. У двадцятисемирічної жінки закритий перелом кисті руки, а в її чотирирічної доньки - струс та закрита черепно-мозкова травма.
 
Причини автопригод встановить слідство.
 
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.