У Тернополі затримали подружжя, котре вимагало кошти за нерозголошення особистої інформації

Опубліковано в Новини 22.01.2021
На вулиці Вербицького в обласному центрі слідчі слідчого управління Нацполіції Тернопільщини, оперативники підрозділу захисту інтересів суспільства і держави та спецпризначенці КОРДу затримали подружжя тернополян. Зловмисників взяли під час отримання ними частини суми, яку вимагали у потерпілого.
 
За оперативною інформацією, двоє зловмисників вимагали п’ять тисяч американських доларів за нерозголошення особистої інформації, яка стосувалася потерпілого. Злочинну діяльність даних осіб поліцейські документували з початку січня. Сьогодні зловмисники прийшли забрати  4300 доларів, проте поліцейські завадили вимаганню. Вирішується питання про  затримання зловмисників  в порядку статті 208 КПК.
 
Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за частиною 2 статті 189 ККУ. Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснює обласна прокуратура.
 
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області 
 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.