Мешканець Рівненщини накриміналив у Тернополі

Опубліковано в Новини 23.01.2021
Два кримінальних провадження розпочали працівники тернопільської поліції щодо мешканця Рівненської області.
 
Він обікрав помешкання та привласнив автомобіль, зазначають у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
До працівників районного управління поліції звернувся місцевий житель. Він розповів, що його обікрали та заволоділи транспортним засобом.
 
Зі слів потерпілого, увечері 18 грудня, на залізничному вокзалі в Тернополі він познайомився з мешканцем сусідньої області. Чоловік запросив його до своєї квартири, разом випивали і господар дозволив гостю переночувати.
 
А вже вранці виявив, що новий знайомий непомітно покинув помешкання, прихопивши з собою не тільки цифровий фотоапарат, мобільний телефон та ноутбук, а й ключі від автомобіля.
 
Оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Чуже майно привласнив 27-річний мешканець одного з сіл Дубенського району Рівненської області.
 
Відомості про події слідчі внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 1 статті  185 та частини 2 статті 289 ККУ.
 
Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території області. Тривають слідчі дії.
 
 
Фото: з відкритих джерел
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.