На роботу тернополян чекають… на пошті

Опубліковано в Новини 12.10.2016

Головними завданнями державної служби зайнятості є забезпечення роботодавців необхідними кадрами та сприяння ефективній зайнятості населення.

Так, фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості організували для безробітних тернополян День відкритих дверей в одному із відділень Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Представники філії: начальник відділу кадрів Ярослава Юзьків, начальник поштамту Юрій Дмитришин та заступник директора з технічних питань Михайло Маліновський розповіли учасникам заходу про те, що поштова мережа Тернопільської дирекції УДППЗ “Укрпошта” складається з головної структурної одиниці, 5-ти центрів поштового зв’язку, цеху оброблення пошти, цеху перевезення пошти, 11-ти центральних відділень поштового зв’язку, 55 міських та 297 – сільських відділень поштового зв’язку. Представники роботодавця поінформували безробітних про умови праці та її оплати, вимоги до працівників, можливості працевлаштування в районах Тернопільської області та м. Тернопіль за професіями:

•       начальник відділу поштового зв'язку;

•       листоноша;

•       оператор поштового зв'язку;

•       слюсар з ремонту автомобілів;

•       електрогазозварник;

•       електромеханік;

•       водій автотранспортних засобів.

З тими учасниками заходу, які зацікавились пропозиціями роботи було проведено індивідуальні співбесіди.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.