З квартири тернополянки псевдопрацівниці соціальної служби викрали 11 тисяч гривень

Опубліковано в Новини 19.01.2021
До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло звернення від 83-річної жительки обласного центру про те, що з її квартири невідомі жінки викрали 11 тисяч гривень. Крадійки потрапили до помешкання старенької, назвавшись працівницями соціальної служби.
 
Зі слів потерпілої, зловмисниці йшли за нею до під’їзду будинку, оминули на вході й піднялися сходовою кліткою на верх. Коли старенька увійшла до свого помешкання, через декілька хвилин постукали у двері. Одна з жінок була приблизно віком 50 років, повної статури, інша – на вигляд 35-40 років. Зловмисниці стали пояснювати старенькій, що вони відвідують літніх людей, аби зібрати дані для виплати соціальної допомоги. Одна з відвідувачок попросила дати склянку води. Ймовірно, коли пенсіонерка пішла на кухню, аби набрати води, інша лиходійка й поцупила гроші, що зберігалися в квартирі.
 
Поліцейські здобули відео на якому камери зафіксували ймовірних зловмисниць. Уважно придивіться, якщо ви впізнали даних осіб, звертайтеся до правоохоронців. Контактні телефони: (0352)  27-11-70, 27-11-71, 067 351 38 37 або на 102.
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.