На території парку Шевченка у Тернополі працює мобільний пункт обігріву

Опубліковано в Новини 18.01.2021

З 15 січня у парку імені Т. Шевченка функціонує мобільний пункт обігріву, роботу якого розгорнуто у зв’язку із значним зниженням температури повітря.

 

Пункт обігріву працює цілодобово для усіх, хто потребує допомоги. На чергуванні перебувають два рятувальники та два представники Червоного Хреста, які можуть надати як домедичну допомогу, так і викликати швидку допомогу за необхідності.

Відповідно до рішення, у мобільному пункті обігріву мешканцям надаватимуть гарячий чай та печиво. Також на засіданні комісії доручено медичним закладам підготувати ліжко-місця для надання цілодобової медичної допомоги постраждалим від переохолодження, а старостам сіл, приєднаних до Тернопільської міської територіальної громади, - забезпечити роботу з виявлення та надання допомоги незахищеним верствам населення.

У цей час на вулицях та дорогах Тернопільської громади також чергують працівники патрульної поліції, муніципальної інспекції та військовослужбовці Національної Гвардії України.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.