На Тернопільщині виявили домашнє «хмільне» виробництво

Опубліковано в Новини 11.10.2016

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області здійснюють заходи, спрямовані на недопущення в обіг алкогольних напоїв та сировини для їх виробництва, які становлять загрозу життю і здоров’ю людини.
Так, нещодавно встановлено факт виготовлення з метою збуту фальсифікованих алкогольних напоїв. Фальсифікат розливався у приватному домоволодінні в антисанітарних умовах у пляшки, що вже були у користуванні. З метою надання «товарного вигляду» наклеювались підроблені марки акцизного податку.
Під час обшуку виявлено та вилучено 243 пляшки фальсифікованих алкогольних напоїв, 23 літри спирту, знаряддя для виготовлення та упакування фальсифікованих алкогольних напоїв.
Загальна вартість вилучених підакцизних товарів становить 14,1 тис. гривень. 
Триває досудове розслідування.
Всього ж з початку року співробітники податкової міліції області з незаконного обігу вилучено 1,9 тис. літрів алкогольних напоїв на суму 280 тис.грн, 75,4 тис. літрів спирту на суму 7,4 млн грн. Завершено розслідування та направлено до суду кримінальні провадження стосовно 11 осіб, які займались незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.