З початку нового року на Тернопільщині коронавірус виявили у понад 60-ти педагогів та 50-ти учнів

Опубліковано в Новини 11.01.2021

Понад 2,5 тисячі учнів та більше 5-ти тисяч педагогічних працівників від 1 вересня перехворіли коронавірусом на Тернопільщині.

Про це розповіла начальниця управління освіти та науки Тернопільської ОДА Ольга Хома під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

– Від 1 вересня, початку навчального року, в області перехворіло коронавірусом більше 2,5 тисячі учнів і понад 5 тисяч працівників закладів освіти. Хочу зазначити, що захворюваність серед учасників освітнього процесу фіксують щодня, незважаючи, чи діти та педагогічні працівники перебувають у навчальних закладах чи за їх межами. Ми мали різдвяні канікули, але все-таки щодня спостерігали тенденцію щодо захворюваності працівників освіти та дітей. З 1 січня 2021 року, хоч й були канікули, понад 60 педагогічних працівників захворіли коронавірусом, також більше 50-ти учнів хворіють, зазначила Ольга Хома.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.