Тернополянам розповіли, чого слід чекати від погоди цього тижня

Опубліковано в Новини 11.01.2021

Відома українська синоптикиня розповіла. якої погоди тернополянам слід чекати цього тижня.

Цією інформацією вона поділилася на власній сторінці у соціальній мережі.

— У вівторок, 12-го січня, Україна поки що перебуватиме у зоні впливу потужної смуги високого атмосферного тиску, яка витягнулася від Атлантики через північ Італії, Угорщину до України. І тому суттєві опади в більшості наших областей завтра — навряд. Щось трохи політає у західній частині, на Вінниччині, Житомирщині та Київщині - але нічого особливого, — пише Наталка Діденко.

Температура повітря буде у межах -2 — +2 градусів.

—Температура повітря найближчої ночі коливатиметься в межах -2-7 градусів, на Півдні близько нуля, протягом дня 12-го січня очікується в більшості областей України від 2 морозу до 2 градусів тепла, — розповідає експертка. — Надалі температура повітря поступово знижуватиметься і в період 14-19 січня досягатиме у нічні години -14-20 градусів. Так що похолодання не відміняється.

Синоптикиня зазначає, що вже з середи українцям варто очікувати засніжені вулиці.

— А ось 13-го січня нам буде дуже цікавий циклон Bartosz, який готується увірватися в Україну з півдня. Він суттєво ускладнить погоду на південному сході України, на Сході та на Сумщині - мокрий сніг, дощ, сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер, — пише Наталка Діденко.

На решту території України впливатиме своїми фронтами північний циклон Dimitrios, який нарешті організує зимову омріяну картинку на вулиці - посипатиме снігом, без сильних снігопадів.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.