Через локдаун тернополянам не продають навіть пакети (фото)

Опубліковано в Новини 11.01.2021

У зв’язку з карантинними обмеженнями у магазинах заборонено продаж товарів побутового вжитку, в тому числі й пакетів, тож покупки містяни змушені нести в руках.

Про це у спільноті «Тернопільські новини №1» розповіла Аліна Пилипів.

— Сьогодні мала можливість переконатись у абсурдності наших законів. Купуючи продукти в мережі АТБ, товару взяла на 2 великих пакети, але на касі мене очікував СЮРПРИЗ! У зв'язку з пандемією, продаж пакетів заборонено! А ще колготів та інших речей побутового вжитку. Хоча!!! Колготи можна замовити на доставку. Добре, заборонені товари ( колготи, хімію) замовлю, " не горить". А що робити з продуктами харчування котрі взяла? Нести в руках, — пише жінка.

Мешканка міста зазначає, що не легше ніж покупцям довелося й працівникам магазину, адже їм постійно доводилося пояснювати нові правила людям.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.