На Тернопільщині відходи м’ясопереробного цеху залишили у недозволених місцях

Опубліковано в Новини 05.01.2021

Факти самовільного видалення рідких побутових і виробничих відходів м’ясопереробного та забійного цеху виявлено на території с.Озерна Зборівського району 23 грудня 2020 року інспекторами Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Тернопільській області.

Відходи було видалено на землях господарського двору колишнього колгоспу. Окрім цього, інспекторами було виявлено і факти самовільного видалення твердих виробничих відходів тваринного походження м’ясопереробного та забійного цеху на стихійне сміттєзвалище обабіч дороги у напрямку с.Покропивна.

За даними фактами до адміністративної відповідальності за ст.82 КУпАП на максимальну суму штрафу (1360 грн.) притягнуто місцевого мешканця, який, до слова, вже вчиняв аналогічні порушення і був притягнутий до адміністративної відповідальності цього ж місяця.

Зважаючи на те, що факти видалення відходів м’ясопереробного цеху у недозволених місцях на території с.Озерна Зборівського району є частими, Озернянському сільському голові Інспекцією надіслано пропозицію щодо усунення причин та умов, що сприяли вчиненню виявлених адміністративних порушень, а також вжиття заходів з ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища  та місця видалення рідких виробничих відходів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.