На Терноопільщині чоловік незаконно вирубав дерева

Опубліковано в Новини 06.01.2021
Три частини стовбура породи сосна намагався викрасти з території природного заповідника житель району. За скоєний злочин краянину загрожує кримінальна відповідальність.
 
Під час спільного рейду місцевої території поліцейських та лісничих було виявлено невідомого чоловіка, який рубав деревину. 
 
Зловмисник у скоєному зізнався. Житель району раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Деревину та бензопилу поліцейські вилучили.
 
За виявленим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 3 статті 246 Кримінального кодексу України – Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяла істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах. Санкція якої передбачає штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.
 
Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.