У Тернополі шахраї представляються комунальниками

Опубліковано в Новини 06.01.2021

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від 90-річної пенсіонерки про те, що невідомі особи викрали з її квартири 900 гривень.
Зі слів тернополянки, двоє невідомих жінок постукали у двері і сказали, що мають перевірити, чи працює газовий лічильник, чи добре гріють батареї. Старенька й пустила їх.
Дві жінки, яких 90-річна бабуся не змогла описати, швидко пройшлися кімнатами, запевнили пенсіонерку, що все добре, і пішли. Лише тоді бабуся помітила крадіжку грошей.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 ККУ.
Людей похилого віку правоохоронці застерігають не пускати до свого помешкання невідомих осіб. Адже зловмисники задурюють пенсіонерам голови, представляючись співробітниками комунальних, соціальних служб, пенсійного фонду, або ж пропонують обміняти кошти начебто у зв’язку з грошовою реформою, чи продають якийсь крам.

Жителям області, у котрих є старенькі родичі чи сусіди варто розповісти останнім про такий вид шахрайства, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.