За вихідні на Тернопільщині - сім пожеж

Опубліковано в Новини 10.10.2016

Рятівники також закликають бути особливо уважними із обігрівальними приладами, оскільки починається опалювальний сезон.

7 жовтня

О 12:14 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави, окремими осередками, на відкритій території в с. Андруга Кременецького району. Пожежу, на площі 0,5 га, ліквідовано чеговим караулом ДПРЧ-5 Управління. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 17:26 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в м. Чортків на вул. Граничній, 1 а. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та підлогу на площі близько 8 м.кв, пошкоджено облицювання стін та стелі кімнати. Загорання ліквідоване черговим караулом ДПРЧ-6 Управління, під час гасіння врятовано будівлю та 2 автомобілі.

О 22:55 надійшло повідомлення про горіння сміття в м. Борщів, на території місцевого сміттєзвалища виникла. Пожежу на площі орієнтовно 0,005 га ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8 Управління.

8 жовтня

О 15:52 надійшло повідомлення про пожежу соломи, врожаю 2016 року, в приміщені недіючої вагової в м. Ланівці на вул. Незалежності, 53. Вогнем знищено 2 т соломи. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-11 Управління.

9 жовтня

О 01:50  надійшло повідомлення про горіння дерев'яного житлового будинку в с. Нараїв Бережанського району. Пожежу, загальною площею 30 м.кв, ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-7 Управління. На місці події виявлено тіло власника, громадянина, 1973 р.н. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

01.jpg 02.jpg

О 03:59 надійшло повідомлення про пожежу автомобілів «Чері Еспер» та «Пежо Партнер», на вул. Відродження, 10, в м. Борщів. Пожежу ліквідовано чеговим караулом ДПРЧ-8 Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено дані автомобілі. Причина пожежі та матеріальні  збитки встановлюються.

О 21:04 надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі в хуторі Бабії Збаразького району. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 40 м.кв, пошкоджено покриття та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-4 Управління, під час гасіння врятовано будівлю та матеріальні цінності.

Інформація Управління ДСНСУ у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.