На залізничних станціях Тернопільщини посилено перевірятимуть пасажирів

Опубліковано в Новини 04.01.2021
На вокзалах і станціях «Львівської залізниці» запрацювали посадкові групи залізничників та стрільців воєнізованої охорони, які посилено перевіряють проїзні документи у пасажирів під час посадки у приміські поїзди, а також після завершення подорожей та виходу з перонів.

Особлива увага груп контролю зосереджена на вокзалах і станціях обласних і районних центрів, де спостерігається значний пасажиропотік. Крім того, на залізниці працюють роз’їзні групи, що здійснюватимуть рейдові перевірки роботи провідників та наявності квитків у пасажирів, у тому числі пільгових проїзних документів, безпосередньо у поїздах на маршрутах слідування, повідомляє «Львівська залізниця».

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням вчасно та в повному обсязі оплачувати вартість проїзду у приміських потягах, а також просить пасажирів пільгових категорій брати у касах чи у провідників пільгові проїзні документи та сподівається на активну та принципову позицію громадян у випадках неякісної роботи працівників магістралі. Крім того, залізничники наголошують, що чесна та сумлінна оплата проїзду – це внесок пасажирів у зменшення збитковості приміських пасажирських перевезень.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.