Тернопільські священники відправилися в зону бойових дій

Опубліковано в Новини 30.12.2020

20 грудня військові капелани о. Євген Флиста, о. Андрій Чернецький та о. Іван Гуменюк з благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка вирушили в зону бойових дій для здійснення душпастирської опіки військових.

Про це повідомляють у пресслужбі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

– Священники поставили перед собою особливу мету, а саме: передати військовослужбовцям запевнення про любов і шану, підняти бойовий дух, відновити духовну силу через спільні Богослужіння на різних бойових позиціях, а також надати духовно-психологічну підтримку, розповідає учасник духовної місії о. Євген Флиста.

Кожен військовослужбовець також отримав різного роду дарунки, котрі передали вірні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Воїни особливою раділи вареникам та пряникам, котрі підготували діточки та вірні окремих парафій.

– Напередодні різдвяних свят по-особливому відчувається атмосфера любові та доброти. Кожен з нас очікує на певне диво. І зовсім не важливо хто ти: дитина чи дорослий, – додав о. Євген.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.