Тернополян запрошують на виставку, присвячену Степану Бандері

Опубліковано в Новини 31.12.2020

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини сьогодні, 31 грудня, запрошує тернополян відвідати презентацію колекції книг (близько 100 видань) про видатного діяча національно-визвольного руху Степана Бандеру – Провідника Організації Українських Націоналістів.

Початок о 11 год.

– У зв’язку з карантинними заходами кількість відвідувачів обмежена, тому просимо попередньо зголосити свою участь. Заявки приймаються до 10 год. 31 грудня. Захід відбудеться у адміністративній будівлі установи “Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини” – м. Тернопіль, вул. Медова, 5. За деталями радимо звертатися до керівництва Музею чи писати на вказану електронну скриньку. Також інформуємо Вас, що державні урочисті заходи з нагоди відзначення 112-ї річниці з Дня народження Провідника ОУН відбудуться 1 січня 2021 р. о 14 год. біля пам’ятника Степана Бандери у м. Тернопіль, повідомляють на сторінці Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.