Рятувальники Тернополя отримали нову техніку

Опубліковано в Новини 27.12.2020

Двадцять четвертого грудня, перший заступник голови Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Дем'янчук передав ключі від 4 спеціально-рятувальних машин рятувальникам ДСНС у Тернопільській області.

Зокрема передали, 2 пожежні автоцистерни, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води, спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу на базі шасі  MAN. Також рятувальники отримали унікальний автомобіль, який поки що є лише у Чернівецькій, і відтепер у нашій області - пожежна насосно-рукавна станція на базі авто МАЗ.  Така машина здатна перекачувати 220 літрів води за секунду.

Машини були куплені на суму близько 10 мільйонів гривень в рамках програми  «Проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 року на території західних областей України».

Нагадаємо, що загалом Державна служба з надзвичайних ситуацій закупила та надала Тернопільській області  33  спеціальні автомобілі  різного призначення та масштабу.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.