На Тернопільщині чоловік поцупив з аптеки скриньку з пожертвами для хворих діток

Опубліковано в Новини 23.12.2020
Мешканець району викрав з аптеки, розташованої в Почаєві, скриньку для пожертв. Повідомлення про крадіжку надійшло до кременецької поліції від працівників  закладу.
 
Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець, раніше судимий, за крадіжки. В аптеці біля каси увагу чоловіка привернула скринька для пожертв для хворих діток, набита грошима. Зловмисник  вхопив її та кинувся до виходу.
 
 Злодій заробив 2500 гривень та чергове кримінальне провадження.
 
 
Працівники поліції розшукали підозрюваного. З крадених благодійних коштів він встиг витратити лише 500 гривень, решту після завершення слідчих дій поліцейські повернуть у благодійний фонд.
 
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів.  Досудове розслідування триває.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.