У Тернополі відкрили новий корпус зонального відділу Військової служби правопорядку

Опубліковано в Новини 18.12.2020

Відновлення військових частин на території Тернопільської області, їхнє розширення на території області та забезпечення правопорядку у військових структурах — один з пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації.

На цьому наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Дем`янчук під час відкриття нового адміністративного корпусу  зонального відділу Військової служби правопорядку у Тернополі.

Захід відбувся 12 грудня. Участь у ньому взяли представники  влади, органів місцевого самоврядування, духовенство, військовослужбовці, жителі міста.
Нагадаємо, до структури ВСП входять підрозділи запобігання, виявлення злочинів та інших правопорушень, охорони та патрульно-постової служби, військової інспекції безпеки дорожнього руху, спеціального призначення, проведення службових розслідувань та режимна служба.
З початком проведення АТО/ООС на території Донецької та Луганської областей основні зусилля діяльності Служби правопорядку, зокрема, були зосереджені на протидії диверсіям і терористичним актам на окремих важливих військових об’єктах. Для посилення охорони й оборони цих частин були відрядженні підрозділи спеціального призначення Служби правопорядку.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.