Нічним Тернополем роз'їжджають водії під дією наркотиків

Опубліковано в Новини 06.10.2016

За минулу ніч патрульні зупинили двох водіїв, сп'янілих від алкоголю та наркотиків.

Про це повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

За ніч патрульні склали 2 протоколи за ст.130 КУпАП – керування у стані сп’яніння. Зокрема, на вулиці Руській 30-річний керував автомобілем Mitsubishi Lancer у стані наркотичного сп’яніння. Водій не мав при собі усіх відповідних документів, відтак окрім протоколу за керування у стані сп’яніння, отримав від інспекторів постанову за ст.126 КУпАП. Також патрульні вилучили у нього посвідчення водія.

37-річний водій Skoda Favorit керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер драгер показав результат 1,12 проміле алкоголю в крові. За це інспектори склали на громадянина протокол. Окрім того, патрульні винесли на нього постанову за ст. 126 КУпАП – керування транспортним засобом особам, яка не має відповідних документів.

Управління патрульної поліції Тернополя попереджає: алкоголь, наркотики і кермо – несумісні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.