Продаж куртки онлайн завершився для тернополянина втратою 17 000 гривень

Опубліковано в Новини 15.12.2020
У шахрайську пастку потрапив 40-річний житель обласного центру. Чоловік хотів продати куртку, а натомість у нього з банківської картки викрали 17 тисяч гривень.
 
Як встановили правоохоронці, потерпілий на одному із популярних сайтів розмістив оголошення про продаж куртки. Чи не відразу ж зателефонував покупець, який попросив відправити йому товар через службу доставки сайту. Тернополянин погодився та перейшов за посиланням, яке йому скинув незнайомець. При заповненні форми для нібито відправки товару продавець ввів дані своєї банківської картки: номер та CVV-код. Пізніше йому почали надходити повідомлення на телефон про різні банківські операції. Зайшовши до мобільного банківського додатку, чоловік виявив, що з картки зникло 17 тисяч гривень.
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 ККУ. Тривають заходи щодо розкриття злочину.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.