Суцільний лід: на Тернопільщині люди скаржаться на слизьку дорогу (фотофакт)

Опубліковано в Новини 14.12.2020

У селі Влащинці на Лановеччині місцеві жителі скаржаться на дуже слизьку дорогу.

Через суцільний лід діти не пішли до школи, а люди не можуть вийти навіть в магазин за найнеобхіднішим.

Про це у спільноті «Моя Лановеччина» написав Сергій Мотельницький.

– Як скло вона блищить. Думаєте, я про річечку /Л.Глібова/ні я про дорогу. Вже третій день в Україні негода, не оминула вона і  наше село Влащинці. Ну якщо десь може щось роблять, то в нас, як би виразитись по легше *всім по цимбалах*. Старої влади вже немає, нова ще не приступила, а ви рятуйтесь як можете. Ще як був автодор, то ще тримали людину яка ще посипала дорогу, а зараз передали в приватну власність. Шукайте того приватника, що обслуговує дорогу, написав чоловік.

У коментарях одні користувачі обурюються ситуацією, інші ж радять кожного докласти зусиль, аби дорога була не такою влизькою.

– Хто що буде робити, якщо на подвір'ї ходити неможливо. От якби кожний вийшов зі своєї оселі і посипав попелом чи тирсою навпроти своїх воріт, то, думаю, що таких постів не було б. А було б «подивіться це ми зробили», а то хоч навколо влада в вас вина, а Ви що зробили, щоб пройти по своїй вулиці? зазначила Іра Цимбалюк.

– Звичайно можемо посипати не тільки біля своєї оселі, а і всю вулицю. Але й можемо і посидіти в тепленькому кабінеті за бюджетні гроші, додав автор допису.

Фото: Сергій Мотельницький

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.