Помер ексголова Тернопільської ОДА

Опубліковано в Новини 11.12.2020

Після важкої недуги відійшов у вічність колишній очільник Тернопільської ОДА Василь Коломийчук.

Сумну звістку на своїй фейсбук-сторінці повідомив Володимир Болєщук.

– Відійшов у вічність Василь Степанович Коломийчук. Ця сумна звістка сколихнула не лише мене, але й всю Тернопільську область. Ті, хто були знайомі з Василем Степановичем, знали, що він був людиною з великої літери та відмінним управлінцем, під керівництвом якого творилась ціла епоха Тернопільського району та Тернопільської області.

Особисто я знав його ще з 1996 року, коли прийшов влаштовуватись на роботу в районну держадміністрацію спеціалістом у відділ житлових субсидій. Він був для мене взірцем для наслідування і під час його каденції я формувався як економіст та керівник.

Приношу глибокі співчуття родині, колегам та всім, хто знав Василя Степановича Коломийчука. Вічна пам‘ять та шана! написав Володимир Болєщук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.