У Тернополі вже не працює ліфт біля нового наземного переходу (фотофакт)

Опубліковано в Новини 11.12.2020

Нещодавно у Тернополі пішохідний міст поблизу Збаразького кільця, який з’єднує Варшавський мікрорайон з парком Національного відродження.

На мості встановлено LED-освітлення, яке працюватиме у темну пору доби. Окрім цього, він обладнаний й двома ліфтами. Однак днями один із ліфтів вже вийшов з ладу, а інший – не відкривається через намерзлий лід.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті «Зручне місто».

– Ще один доказ того, що позавуличні переходи (під землю і над нею) - це дурість, яка обходиться неймовірно дорого. Цьогоріч дурницю зробив Тернопіль і збудував надземний перехід. Там є ліфт і це начебто мало би вирішити питання доступності, але ніт. Все дуже швидко розбилося об реальність. Ліфти вже вийшли з ладу і таке очікувано буде постійно. Відкрили перехід 19 листопада, 3 тижні тому. Оце реалії, а фантазії про доступність такі лишаються фантазіями. Потім їх долампають і закриють, бо грошей на нові нема.  Ось що пише місцевий мешканець: *Один ліфт не працює – ремонт. *Другий ліфт не працює, бо не може закрити двері через намерзлу шургу. *Шість вузьких сходових прольотів з намерзлим  льодом і купами наметеного снігу, йдеться у повідомленні.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.