У Тернополі автобус збив дитину на пішохідному переході

Опубліковано в Новини 06.10.2016

Дитину відправили в лікарню, однак загрози життю немає.

4 жовтня, близько 18-ї години, на перехресті вулиць Руська-Замкова-Шашкевича водій автобуса ЛАЗ здійснив наїзд на 9-річну дівчинку. ДТП трапилася у межах регульованого пішохідного переходу, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

Патрульні відразу виїхали на місце ДТП. Дитину до лікарні доправила карета швидкої медичної допомоги. За попередніми даними, у неї легкі тілесні ушкодження. На місце аварії полісмени викликали слідчо-оперативну групу.

Управління патрульної поліції Тернополя зазначає, що складні погодні умови стають причиною частих ДТП. Водії, будьте особливо уважні на дорозі! Безпечних рух – безпека Вашого життя.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.