Нардеп Микола Люшняк підтримав аграріїв, які пікетують під Верховною Радою (фотофакт)

Опубліковано в Новини 05.10.2016

Мітинг під стінами ВРУ 4 жовтня ініціювали аграрії, вони повідомили, що акція є всеукраїнською і має попереджувальний характер.

Одна із головних проблем, яка сколихнула фермерів – зняття мораторію на продаж землі.

Серед вимог мітингувальників також відновлення системи оподаткування, що діяла до 2015 року; прийняття законопроекту 3851-1 «Про внесення змін до податкового кодексу України щодо захисту прав платників податку на додану вартість, у тому числі сільгоспвиробників» до кінця 2016 року.

Свою підтримку аграріям висловив і народний депутат від партії «Блок Петра Порошенка» з Тернопільщини Микола Люшняк. Маючи досвід у сільськогосподарській сфері, будучи членом Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, політик цілком усвідомлює усі ризики і виклики, які сьогодні стоять на шляху у розвитку сфери.

 

- Сільське господарство сьогодні залишаться однією із провідних галузей України, а тому саме їй має бути приділена додаткова увага. Розробка дієвого механізму справедливого оподаткування фермерів та розвитку господарств загалом – принесе країні тільки користь. Ці люди, які працюють на полях, на великих і малих господарствах, мають повне право вимагати від держави захисту, адже працюють на межі рентабельності, - переконаний Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.