У Тернополі помер Заслужений працівник ветеринарної медицини

Опубліковано в Новини 03.12.2020

Сьогодні на 68-му році відійшов у вічність Заслужений працівник ветеринарної медицини України, директор клініки дрібних тварин ОЛІЙНИК Богдан Михайлович.

Про це повідомили на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

– Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там , де спочивають праведні. Вічна пам'ять! йдеться у повідомленні.

Довідка. У 1978 році Богдан Михайлович розпочав свою трудову діяльність в Тернопільській обласній ветеринарній лабораторії лікарем у патолого-морфологічному відділі, а у 1991 році очолив патолого-морфологічного відділ  Тернопільської обласної ветеринарної лабораторії. З 2012 року і до сьогодні очолював Клініко-діагностичний кабінет хвороб дрібних домашніх тварин, який усі тернополяни знають як «Ветклініка на вул. Острозького".

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.