Тернопіль до опалювального сезону готовий

Опубліковано в Новини 05.10.2016

Як повідомляють в Тернопільській міській раді вже завершені всі необхідні роботи до початку цьогорічного опалювального сезону, який за "потрібній" погоді повинен розпочатись вчасно без всіляких відхилень від запланованих дат.

Так, в місті підготовлений житловий фонд та інженерні мережі. Також, по Тернополю впродовж літнього періоду котельні пройшли потрібні ремонтні роботи, а деякі з них навіть модифікувались - зможуть "дарувати" тепло по-іншому, адже працюватимуть на альтернативних видах палива. Це в свою чергу дасть можливість поступово відмовитись від споживання газу, тим самим тернополяни за опалення платитимуть менше.

Крім того, по місту триває встановлення теплових лічильників, які фіксуватимуть реально спожите тепло тернополянами.

Однак не все так добре - на разі залишились деякі технічні завдання для доопрацювання, які поки реалізуються:

"Наразі у місті є декілька технічних недоопрацювань із підготовкою житлового фонду до зимового періоду, переважно у будинках ОСББ. Проте фахівці житлово-комунального господарства працюють з ОСББ, тому найближчим часом це питання буде вирішено", - коментує мер міста Сергій Надал.

До слова, якщо впродовж наступних чотирьох днів температура знизиться до 8 градусів, в області зможуть розпочати опалювальний сезон. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко Еспресо.TV.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.